طرز تهیه خورش آلو مسما شمالی
آلو مسما از غذاهای خوشمزه گیلانی است طعم این غذای ترش و شیرین را می توانید بر اساس ذائقه تان تغییر دهید. این خورش خوشمزه معمولا به همراه کوکوهای شمالی خوشمزه مثل کوکوی رشته ای سرو می شود.
مواد لازم برای 2 نفر
- 2 عدد سینه مرغ
- 1 عدد پیاز
- 10 عدد آلو بخارا
- رب 1 ق.غ یا گوجه 2 عدد
- روغن به میزان لازم
- نمک فلفل زردچوبه زعفران به میزان دلخواه
- چوب دارچین 2عدد متوسط
- شکر 1 قاشق غذا خوری
دستور تهیه
پیاز ها را به صورت ریز خرد کرده، در یک قابلمه مقداری روغن بریزید پیاز ها را درون روغن ریخته و حرارت را روشن کنید و تفت دهید صبر کنید تا پیاز ها نرم و طلایی رنگ شوند.سپس مقداری زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید
سپس مرغ ها را که از قبل ریز کرده و شسته اید را درون پیاز ریخته و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و حالت خامی نداشته باشد، نمک، فلفل و مقدار کمی رب اضافه و مخلوط کنیدمیتوان به جای رب از گوجه رنده شده هم استفاده کرد
که رنگ وطعم بهتری دارد من ۲عدد گوجه را رنده کردم و داخل موادم ریختم سپس زعفران را افزوده و هم بزنید خوب که مواد باهم مخلوط شدند آب را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا بجوشد حالا چوب دارچین و آلو هارا به آن اضافه کنید
حرارت را کم کنید تا ۳ ساعت...تا خورش جا بیافتد 15 دقیقه پایانی شکر را به میزان ذائقه خود اضافه کنید اگر خورش ترش دوست دارید آبلیمو اضافه کنید اگر شیرین و ملس دوست دارید شکر بیافزایید همراه پلو نوش جان کنید
این غذای خوشمزه معمولا در جای جای کسور عزیزمان با برنج سرو می شود البته بعضی روستاهای شمالی این خوراک خوشمزه را به همراه باقالی و کوکوهای محلی و خوشمزه شمالی مثل کوکوی گردو سرو می کنند که طعمش را عالی می کند.
اینم دو مطلب خوشگل و تاپ که دیروز دیدم برای دوستانی که عاشق متن های خاص هستن: اول : متن عاشقانه و احساسی برای اینستاگرام و بیو پروفایل و دوم : متن های جذاب و بسیار خاص برای قرار دادن روی پروفایل اینستاگرام امیدوارم خوشتون بیاد!
همچنین ببینید :