طرز تهیه کباب قفقازی رستورانی

طرز تهیه کباب قفقازی رستورانی

طرز تهیه کباب قفقازی رولی تابه ای عربی جوادجوادی تفاوت کباب بختیاری و قفقازی xvc jidi  fhf rtrhcd

کباب قفقازی یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که از ترکیب گوشت مرغ و گوشت قرمز تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ شترمرغ همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه دونر کباب ترکی رستورانی در ایران

مواد لازم برای ۴ نفر

  • گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
  • سینه مرغ ۴۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ۲ عدد درشت
  • پیاز ۳ عدد درشت
  • ماست چکیده ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۵۰ گرم
  • زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کباب قفقازی

مرحله اول

برای تهیه کباب قفقازی مجلسی ابتدا گوشت گوسفند و گوشت سینه مرغ را به صورت مکعبی مانند جوجه کباب به صورت یکدست و یک اندازه برش می زنیم و داخل یک کاسه جادار می ریزیم. سپس روغن مایع را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا با دست مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا روغن به طور کامل گوشت را کاور کند. در ادامه یکی از پیازها  را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه ماست چکیده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه نصف زعفران دم کرده را نیز به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم. برای طعم دار کردن گوشت دست ما باز است و می توانیم به سلیقه خود از مواد دیگری هم استفاده کنیم که کاملا سلیقه ای می باشد.

همچنین ببینید : طرز تهیه تپسی کباب ترکیه

مرحله چهارم

حالا یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و آنرا به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت ها طعم دار شوند. پس از اینکه گوشت ها طعم دار شدند، کاسه را از یخچال خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله پیازهای باقیمانده و فلفل دلمه ای ها را به صورت یکدست و یک اندازه برای قرار گرفتن بین هر قطعه گوشت مرغ و گوشت گوسفندی برش می زنیم. حالا  در هر سیخ به ترتیب یک قطعم فلفل دلمه ای به سیخ می کشیم.

مرحله ششم

در ادامه یک قطعه مرغ به سیخ می کشیم و پس از ان یک قطعه فلفل دلمه ای و پیاز به سیخ می کشیم. در ادامه یک قطعه گوشت گوسفندی به سیخ می کشیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا اندازه سیخ ها به اندازه دلخواه ما برسند.

همچنین ببینید : طرز تهیه کباب عربی با گوشت و بادمجان

مرحله هفتم

پس از اینکه کار سیخ کردن کباب ها به پایان رسید، منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم و سیخ ها را به ترتیب روی نقل می چینیم. حالا سیخ ها را به صورت مداوم می چرخانیم تا گوشت ها به صورت یکدست کباب شوند.

مرحله هشتم

پس از اینکه کباب ها تقریبا آماده شدند، کره را ذوب می کنیم و به همراه باقیمانده زعفران مخلوط کرده و به آرامی با قلمو روی کباب ها می کشیم تا هم رنگشان بهتر شود هم لذیذتر شوند. در پایان کباب ها را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

مطالب مرتبط :