طرز تهیه کیک هویج خوشمزه و پر پف با دارچین و بکینگ پودر

طرز تهیه کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج

کیک هویج یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وبلاگ شتر مرغ همراه باشید.

مواد لازم کیک هویج

  • هویج ۲ عدد متوسط
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد یک و سه چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱٫۵ قاشق چایخوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • شکر ۱ پیمانه
  • گردو نصف پیمانه
  • دارچین ۱ قاشق چایخوری
  • روغن سه چهارم پیمانه
  • نمک یک هشتم قاشق چایخوری

دستور پخت کیک هویج

مرحله اول

ابتدا هویج ها را با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و کنار می گذاریم.تخم مرغ ها را یکی یکی در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و وانیل و شکر را به آن می افزاییم.

مرحله دوم

حالا همگی مواد را با همزن برقی با دور متوسط به مدت ۵ دقیقه می زنیم تا کشدار شود و مایه بدست آمده به رنگ کرم در بیاید. در ادامه روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم.

مرحله سوم

سپس بیکینگ پودر و دارچین را به آرد اضافه می کنیم و با قاشق مواد را زیر و رو می کنیم تا با آرد مخلوط شوند و بعد از الک رد می کنیم و این ترکیب آرد را کم کم به مایه ای که در بالا آماده کردیم اضافه می کنیم و در حدی که فقط مواد با ترکیب آرد مخلوط شود می زنیم.

مرحله چهارم

سپس هویج و گردو ها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مواد را از ته ظرف به روی ظرف می آوریم تا به حالت دورانی مواد ترکیب شود(این روش با هم زدن کاملا فرق دارد پس حتما این کار را انجام دهید)

مرحله پنجم

وقتی مایه کیک یکدست شد دیگر دست نگه می داریم چون بافت خمیر باید پر هوا بماند و با تکرار زیاد این کار هوای آن از بین می رود. فر را روشن می کنیم و روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا ۱۵ دقیقه گرم شود و قالب مورد نظر را انتخاب می کنیم.

مرحله ششم

سپس کف قالب کاغذ روغنی قرار می دهیم و مایه را داخل قالب می ریزیم و داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه کیک پخته شود.برای اینکه از پخت کیک مطمئن شویم بعد از گذشت ۳۰ دقیقه خلال دندان را داخل کیک فرو می کنیم و بیرون می آوریم.

مرحله هفتم

اگر از مایه کیک به خلال چسبیده بود به این معناست که کیک هنوز پخته نشده است و نیاز است به پختش ادامه بدهد و اگر چیزی از مایه به خلال نچسبیده بود کیک آماده شده است و می توانید آن را از فر بیرون بیاورید.

مرحله هشتم

یا به مدت ۱ الی ۲ دقیقه فر را روی گریل قرار دهید تا طلایی تر شود و حتما این ۲ دقیقه مواظب باشید تا روی کیک نسوزد.کیک هویج را از داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شود و از داخل قالب بیرون می آوریم و روی آن را تزئین می کنیم و نوش جان کنید.

مطالب مرتبط :

طرز تهیه کیک اسفنجی با شکلات تلخ

طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه برای صبحانه

طرز تهیه کیک پیتزا خوشمزه و مخصوص


کیک هویج از کیک های بسیار خوشمزه و معروف در کشور امریکا است و جدیدا هم در کشور ما معروف شده است و طرفداران بسیار زیاید پیدا کرده است. اگر به پخت کیک ها مختلف علاقمند هستید توصیه می کنیم به دسته بندی آموزش شیرینی پزی وبلاگ شتر مرغ سر بزنید.

منبع : طرز تهیه کیک هویج مخصوص