طرز تهیه کیک اسفنجی با شکلات تلخ و موز

طرز تهیه کیک اسفنجی با شکلات تلخ

طرز تهیه کیک اسفنجی با شکلات تلخ

کیک اسفنجی یکی از کیک های ساده و خوشمزه در جهان است که در صنایع شیرینی پزی استفاده زیادی دارد. در این اموزش به شما یاد میدیم چطوری کیک اسفنجی با شکلات تلخ درست کنید.

مواد لازم کیک اسفنجی

  • 6 عدد تخم مرغ
  • 1 ق م وانیل
  • 1 پیمانه شڪر
  • 6 ق غ آب جوش
  • آرد 1و1چهارم پیمانه
  • 2 ق غ نشاسته ذرت
  • 2 ق م پیڪینگ پودر
  • خامه فرم گرفته به مقدار کافی
  • شڪلات تلخ به مقدار کافی
  • موز به مقدار کافی
  • کمپوت البالو و آناناس به مقدار کافی
  • سس شڪلات به مقدار کافی
  • گردو به مقدار کافی

طرز تهیه کیک اسفنجی

تخم مرغا باید سرد باشن سفیده و زرده رو از هم جدا میڪنیم سفیده رو با دور تند همزن اونقد هم بزنید ک کاملا پف ڪنه و با برگردوندن ظرف از ظرف جدا نشهـ
6عدد زرده تخم مرغ +۱ق م وانیل+۱ پیمانه شڪر +۶ ق غ آب جوش رو مخلوط ڪرده و همزده تا ڪشدار بشهـ سپس ۱و۱چهارم آرد+۲ق غ نشاسته ذرت +۲ ق م پیڪینگ پودر را مخلوط میڪنیم
مقدارے سفیده و مقدارے آرد الڪ شده را بهـ مایع ڪشدار اضافه میڪنیم و بطور زیر و رو مخلوط میڪنیم این ڪار رو تا سه مرحله ادامه میدیم تا موادمون تموم بشه
ڪف قالب رو چرب میڪنیم و ڪاغذ روغنی میزاریم و مواد رو تو قالب میریزیم و تو فر با دماے ۱۸۰درجه سانتی گراد براے۲۰دقیقه با حرارت پایین فر میزاریم بعد ۲۰دقیقه حرارت بالا رو برای پنج دقیقه روشن میکنیم تا بالای ڪیڪ رنگ عوض ڪنه
بعد ڪیڪ رو درمیاریم و از وسط نصف میڪنیم و وسطشو ب دلخواه میتونید باهرچی خواستید پر ڪنید من وسطشو خامه فرم گرفته زدم و روی خامه رو با گردو و موز پر کردم و بعد تیکه دوم کیک رو روش گذاشتم
هر دوتا ڪیڪ رو به همین شیوه درست ڪردم و دوره ڪیک بزرگتر رو با ترڪیب شڪلات تلخ بنماری شده و خامه پوشوندم و ڪیک کوچیڪتر رو با سس شڪلات و موز و شڪلات تڪ تڪ و شڪلات تلخ تخته ای تزیین ڪردم تزیین ڪیڪ سلیقه ایه :)
امیدواریم این دستور را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. اگر از طعم شکلات تلخ خوشتان نمی آید می توانید از شکلات کاکائویی شیرین استفاده کنید. موفق و سرفراز باشید

مطالب مرتبط :