طرز تهیه سوپ شیر و خامه خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ شیر

طرز تهیه سوپ شیر و خامه قارچ تصویری با تصویر برای کودک بدون مرغ دونفره xvc jidi s  adv

سوپ شیر از مهمترین پیش غذاهای ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد و به همین دلیل به روش های بسیار متنوعی پخته می شود. این سوپ خوشمزه با مواد بسیار متنوعی طبخ می شود و به همین دلیل می تواند سلیقه بسیاری از ایرانیان را در بر بگیرد. برخی افراد فکر می کنند سوپ شیر و سوپ جو سفید یک نوع سوپ هستند که این نظریه کاملا اشتباه می باشد و این دو نوع سوپ با مواد مختلفی تهیه می شوند.

سوپ شیر یکی از انواع سوپ های پر طرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که به عنوان یک پیش غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ شترمرغ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیرنیم لیتر
قارچ۲۵۰ گرم
سینه مرغنصف یک سینه کامل
جو پرک۱۰۰ گرم
هویج۱ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی

دستور پخت سوپ شیر

مرحله اول

برای تهیه سوپ شیر مجلسی ابتدا پیاز را پوست بگیرید سپس به ۴ قسمت تقسیم کنید و به همراه گوشت مرغ ، ۴ لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را ملایم کنید.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید قابلمه تا زمانی که ۲ لیوان از آب مرغ باقی بماند روی حرارت بماند. پس از اینکه گوشت مرغ پخت و ۲ لیوان از آب مرغ در قابلمه باقی ماند حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود ، سپس پیاز را از قابلمه خارج کنید و دور بیندازید.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت مرغ را هم از قابلمه خارج کنید و به صورت نگینی ریز یا ریش ریش خرد کنید. آب مرغ را هم صاف کنید و کنار بگذارید. در ادامه هویج را به صورت نگینی ریز خرد کنید ( می توانید هویج را با رنده درشت رنده کنید )

مرحله چهارم

سپس به همراه جو پرک به قابلمه حاوی آب مرغ اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و هر چند دقیقه آنرا با قاشق یا ملاقه هم بزنید زیرا جو پرک خیلی سریع ته می گیرد و باید هر چند لحظه یک بار هم زده شود.

مرحله پنجم

جو پرک خیلی سریع می پزد و لعاب می اندازد ، پس از اینکه جو پرک لعاب انداخت ، شیر را به همراه مرغ خرد شده به قابلمه اضافه می کنیم. اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه سوپ با حرارت ملایم بپزد تا شیر به طور کامل به خورد دیگر مواد برود.

مرحله ششم

در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به همراه مقدار خیلی کمی روغن ( روغن زیاد باعث چرب شدن سوپ می شود ) تفت می دهیم تا آب موجود در قارچ تبخیر شود. برای اینکه رنگ قارچ ها تیره نشود آبلیمو را هم حین تفت دادن به قارچ ها اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه تفت دادن قارچ به پایان رسید آنرا به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. در همین مرحله نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ جا بیفتد. سوپ نباید خیلی روی حرارت بماند چون سوپ شیر هنگامی که سرد می شود سفت تر می شود.

 

مرحله هشتم

پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا در سوپخوری می ریزیم و با جعفری خرد شده تزیین می کنیم. در صورتی که می خواهید سوپ خود را مجلسی تر کنید می توانید در آخرین مراحل پخت مقداری خامه صبحانه هم به سوپ اضافه کنید و پس از مخلوط کردن خامه، سوپ را سرو کنید.

نکات پخت سوپ شیر

جلوگیری از سفت شدن سوپ

سوپ شیر از جمله سوپ هایی است که خیلی سریع سفت می شود پس باید حواس تان را جمع کنید تا بیش از حد روی حرارت نماند تا غلیظ شود. البته اگر سوپ تان غلیظ شد نگران نباشید می توانید با اضافه کردن مقداری شیر آنرا رقیق تر کنید. پس از اضافه کردن شیر سوپ را خوب مخلوط کنید و طعم آنرا بچشید. در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

سوپ شیر با خامه

اضافه کردن خامه به سوپ شیر علاوه بر اینکه سوپ شما را لطیف تر می کن باعث می شود سوپ خوشمزه تری نیز داشته باشید. پس از اینکه سوپ آماده شد می توانید خامه را مستقیما به سوپ اضافه کنید یا اینکه در کنار سوپ بر روی سفره یک ظرف خامه بگذارید تا هر کس تمایل داشت از آن استفاده کند. البته باید از این نکته غافل نشوید که خامه کالری بالایی دارد و باعث می شود کالری سوپ زیاد شود.

جلوگیری از بریدن شیر

اگر شما هم با مشکل بریدن شیر پس از اضافه کردن به سوپ روبرو شده اید باید بدانید که اگر چند نکته ساده را رعایت کنید به هیچ وجه شیر شما پس از اضافه کردن به سوپ نخواهد برید.

۱ . دمای شیر

یکی از دلایل عمده برید شیر پس از اضافه کردن به سوپ این است که شیر سرد است و پس از اضافه کردن به سوپ می برد. برای رفع این مشکل شیر را به صورت ولرم یا حداقل هم دما با محیط آشپزخانه به قابلمه سوپ اضافه کنید.

۲ . آب لیمو ترش

نکته مهم در مورد اضافه کردن آب لیمو ترش به سوپ شیر این است که هنگام پخت سوپ به هیچ وجه آب لیمو به این سوپ اضافه نکنید چون ممکن است باعث بریدن شیر شود. اگر دوست دارید این سوپ را به همراه آب لیمو ترش سرو کنید در پایان پخت آب لیمو را در کنار سوپ سرو کنید.

سوپ شیر بدون مرغ

گوشت مرغ باعث خوشمزه تر شدن سوپ شیر می شود، اما اگر به هر دلیلی دوست ندارید از گوشت مرغ در سوپ خود استفاده کنید می توانید گوشت مرغ را به همراه مراحل طبخ آن از دستور بالا حذف کنید و سوپ مرغ را بدون گوشت مرغ تهیه کنید.


دستور سوپ شیر ساده


مواد لازم سوپ شیر


2 پیمانه جو پرک

نصف پیمانه سبزی سوپ

1 عدد هویج

نصف پیمانه نخود فرنگی

نصف پیمانه ذرت

1 عدد سینه مرغ

1 پیمانه قارچ ریز شده

3 پیمانه شیر

نصف پیمانه خامه (اختیاری)

25 گرم کره (اختیاری)

نمک به مقدار لازم


مراحل پخت سوپ شیر


جو پرک رو بشورید. بعد همراه سبزی، قارچ ریز شده، هویج رنده شده، نخود فرنگی، ذرت، سینه مرغ بگذارید روی شعله. به اندازه 3،4 لیوان آب اضافه کنید تا بپزه.


مراحل دستور سوپ شیر و خامه عکس 1

بعد از مدتی که آبش کشیده شد و مرغ پخت، مرغ رو خارج کنید و ریش کنید. مرغ ریش ریش شده رو مجدد به سوپ اضافه کنید. این مرحله شیر و خامه رو هم اضافه کنید.


اجازه بدید تا کمی روی شعله باشه و جا بیافته. هنگام خاموش کردن کره و نمک رو اضافه کنید.(این سوپ چون شیر و خامه داره، امکان اینکه کمی مزه شیرین داشته باشه هست، نمک رو اندازه ای اضافه کنید که از شیرینی غذاتون کم بشه). نوش جان.


طرز تهیه سوپ جو قرمز خانم گلاور برای 6 نفر دونفره بدون مرغ خانگی ساده با گوشت


سوپ جو قرمز یکی از انواع سوپ های مجلسی و بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است ، محبوبیت این سوپ به حدی زیاد است که تقریبا در هر رستورانی می توانید آنرا به عنوان پیش غذا سفارش دهید. این سوپ خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک پیش غذای مجلسی برای مهمانی های خود درست کنید ، می توانید آنرا به عنوان یک وعده غذایی کامل و مقوی برای اهل خانه طبخ کنید. پختن این سوپ کار خیلی سخت و پیچیده ای نیست فقط باید چند نکته را رعایت کنید تا سوپ شما مانند سوپ های رستورانی لعاب دار و خوشمزه شود. سوپ جو قرمز را برای بیماران هم می توانید تهیه کنید البه باید مراقب باشید که از ادویه و روغن کمتری استفاده شود تا برای بیمار مشکلی ایجاد نشود. برای مشاهده اموزش این سوپ خوشمزه در ادامه با مطلب طرز تهیه سوپ جو قرمز همراه باشید.


طرز تهیه سوپ گشنیز در طب سنتی هویج نی نی سایت ترکیه دادلی دوزلی سوران سیمای خانواده xvc jidi s   akdc


سوپ گشنیز از سوپ هایی است که شاید کمتر شناخته شده باشد این سوپ خوشمزه را بعضی افراد در آذربایجان شرقی و غربی با نام سوپ ماست هم می شناسند ککه به عنوان یک پیش غذای خاص و خوشمزه استفاده می شود. سوپ گشنیز یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مطلب طرز تهیه سوپ گشنیز همراه باشید.


طرز تهیه سوپ ورمیشل رژیمی رستورانی رشته و عدس برای سرماخوردگی رستورانی رشته ساده با گوشت چرخ کرده با برنج


سوپ بعدی سوپ ورمیشل است که یکی از سوپ های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان می باشد. این سوپ خوشمزه در میان ایرانیان با نام های سوپ رشته و سوپ رشته فرنگی هم شناخته می شود. سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در سراسر جهان است که مانند سوپ مرغ برای درمان سرماخوردگی و تقویت بدن بسیار مفید است. برای مشاهده اموزش این سوپ خوشمزه در ادامه با مطلب طرز تهیه سوپ ورمیشل همراه باشید.


منبع :

طرز تهیه سوپ شیر