طرز تهیه پیراشکی کرم دار بازاری یا شکری در منزل

طرز تهیه پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی کرم دار بازاری در فر  پفکی کرمدار  شکری در منزل دونات شکلاتی سرآشپزباشی خسروی در سرآشپز پاپیون

پیراشکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک میان وعده بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وبلاگ شترمرغ 🐘 همراه باشید.

مواد لازم کرم پیراشکی
شیر۲٫۵ پیمانه
شکر۱ پیمانه
وانیل۱ پنس
زرده تخم مرغ۳ عدد
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس

دستور تهیه کرم پیراشکی

مرحله اول

ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و زرده های تخم مرغ را کمی هم می زنیم تا از هم باز شوند، سپس شیر و شکر را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشد. در ادامه نشاسته ذرت را به همراه وانیل و نمک اضافه می کنیم و متداوم هم می زنیم تا کرم پیراشکی شکل بگیرد و به غلظت برسد. پس از اینکه کرم به غلظت کافی رسید قابلمه را از روی حرارت بر می داریم تا کرم خنک شود.

مواد لازم پیراشکی
آرد سفید۳ تا ۴ لیوان
خمیر مایه فوری۲ قاشق غذاخوری
آب ولرمنصف لیوان
تخم مرغ۲ عدد
کرهیک سوم لیوان
شیر گرمنصف لیوان
شکرنصف لیوان
وانیل۱ پنس
نمک۱ پنس

دستور پخت پیراشکی

مرحله اول

ابتدا پودر خمیر مایه فوری را به همراه شیر ولرم داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و درب ظرف را می گذاریم تا خمیر مایه به مدت ۵ دقیقه عمل بیاید و حباب بزند. در ادامه یک ظرف گود و جادار برای درست کردن خمیر انتخاب می کنیم.

مرحله دوم

حالا آب ولرم را به همراه خمیر مایه عمل امده، تخم مرغ ها، کره نرم شده، شکر، وانیل و نمک به ظرف اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا خمیر شکل بگیرد.

مرحله سوم

تا زمانی باید آرد اضافه کنیم که خمیر کمی چسبندگی داشته باشد و زیاد خشک نشود. اگر بیش از حد آرد اضافه کنید پیراشکی های شما به خوبی پف نمی کنند. پس از اینکه خمیر جمع شد باید آنرا به ظرفی منتقل کنیم که حجمش دو تا سه برابر خمیر باشد.

مرحله چهارم

پس از انتقال خمیر، روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و ظرف را به مدت یک ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر عمل بیاید. پس از گذشت یک ساعت خمیر را از ظرف خارج می کنیم و کمی ورز می دهیم تا هوای ان خارج شود

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را روی یک سطح صاف با وردنه پهن می کنیم به طوری که قطر خمیر حدود نیم سانتی متر باشد. حالا با قالب گرد به اندازه دلخواه داخل خمیر قالب می زنیم، اگر قالب گرد ندارید از لیوان یا کاسه های ماست خورش کوچک استفاده کنید.

مرحله ششم

پس از اینکه کار قالب زدن به پایان رسید، خمیرهای قالب زده شده را داخل یک سینی می چینیم و روی خمیرها را با یک دستمال مرطوب می پوشانیم. دستمال را خیس کنید و آبش را بگیرید، دستمال فقط باید نم داشته باشد و نباید خیس باشد.

مرحله هفتم

۳۰ دقیقه در همین حالت به خمیرها استراحت می دهیم، سپس داخل یک قابلمه جادار روغن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود سپس پیراشکی ها را داخل روغن سرخ می کنیم. اگر روغن داغ نباشد ممکن است پیراشکی ها به خوبی پف نکنند.

مرحله هشتم

پس از سرخ کردن پیراشکی ها، روغن اضافی شان را با دستمال حوله ای می گیریم و اجازه می دهیم خنک شوند، سپس از یک سمت پیراشکی ها را با یک کارد تیز باز می کنیم و داخل پیراشکی ها به اندازه دلخواه از کرم پیراشکی می ریزیم. برای تزیین روی پیراشکی ها هم می توانید از شکلات آب شده و پودر پسته استفاده کنید.


دستور فوری دونات

1 ج شیر کامل

1/4 c. به علاوه 1 قاشق غذاخوری شکر گرانول ، تقسیم شده

1 بسته (یا 2/4 قاشق غذاخوری) مخمر خشک فعال

4 1/2 c. آرد همه منظوره ، به علاوه بیشتر برای سطح

1/2 قاشق غذاخوری نمک کوثر

6 قاشق غذاخوری کره ذوب شده

2 تخم بزرگ

1/2 قاشق غذاخوری عصاره وانیلی خالص

کانولا یا روغن نباتی ، برای سرخ کردن

1/4 c. شیر کامل

2 ج شکر پودر شده

1/2 قاشق غذاخوری عصاره وانیلی خالص

 

مراحل تهیه دونات

یک کاسه بزرگ را با اسپری پخت و پز چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک ، مایکروویو یا فنجان اندازه گیری شیشه ، شیر اضافه کنید. مایکروویو تا ولرم ، 40 ثانیه. یک قاشق چایخوری شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود ، سپس روی مخمر را بپاشید و بگذارید تا حدود 8 دقیقه بنفش بنشیند.

در یک کاسه متوسط ​​، آرد و نمک را با هم صاف کنید. در یک کاسه بزرگ ، قاشق ، کره ، تخم مرغ و وانیل را با یک قاشق چوبی با هم چفت کنید. در مخلوط مخمرها بریزید ، مخلوط کنید تا ترکیب شود ، سپس در مواد خشک اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا یک خمیر کوبیده شود. به یک سطح ملایم آرد منتقل شده و ورز دهید تا زمانی که الاستیک باشد و فقط کمی چسبناک باشد ، در صورت نیاز حدود 5 دقیقه یک قاشق چایخوری آرد اضافه کنید.

درون یک توپ محکم فرم دهید و سپس خمیر را درون کاسه روغنی بگذارید و با یک حوله ظرف تمیز بپوشانید. بگذارید خمیر در یک نقطه گرم در آشپزخانه شما بلند شود تا اندازه آن یعنی در حدود 1 ساعت دو برابر شود.

یک ورقه پخت بزرگ را با پوست کاغذ بچسبانید. خمیر را سوراخ کنید ، سپس روی یک سطح کار آردی روشن کنید و به یک مستطیل ضخیم بپیچید. با استفاده از دستگاههای برش شیرینی یا برش شیرینی های 3 و 1 اینچی ، پیراشکی های خود را مشت کنید. ضایعات را دوباره با هم ورز دهید و پانچ کنید. پیراشکی ها و سوراخ ها را روی صفحات پخت قرار دهید ، با حوله ظرف بپوشانید و بگذارید دوباره بلند شود ، حدود 40 دقیقه بیشتر.

لعاب درست کنید: در یک کاسه بزرگ شیر ، شکر پودر و وانیل را با هم ضرب کنید تا یکدست شود. کنار بگذارید.

یک ورقه پخت بزرگ را با حوله های کاغذی بچسبانید. در یک فر بزرگ هلندی با حرارت متوسط ​​، روغن 2 '' را تا 350 درجه حرارت دهید. دونات ها را به صورت دسته ای بپزید ، تا زمانی که از هر دو طرف تا حد زیادی طلایی شوند ، تقریباً 1 دقیقه در هر طرف. سوراخ ها حتی سریعتر پخته می شوند!

دونات ها را به ورق پخت حوله کاغذی منتقل کنید تا کمی تخلیه شود و خنک شود. درون لعاب غوطه ور شوید ، سپس روی یک قفسه خنک کننده قرار دهید (یا فوراً بخورید!).


از صبحانه های خوشمزه ای که می توانیم به شما معرفی کنیم پنکیک یکی از بهترین هاست که می توانید آنرا به همراه انواع مربا یا نوتلا مصرف کنید و از خوردن ان در کنار خانواده لذت ببرید. یکی از بهترین دستورهای پنکیک را برای شما عزیزان اماده کردیم که می توانید آنرا از طریق این لینک ( طرز تهیه پنکیک ) مشاهده نمایید.


یکی دیگر از میان وعده های خوشمزه و معروف که می توانید هم به عنوان صبحانه مصرف کنید هم به عنوان میان وعده کروسان است که نوعی خمیر لایه ای دارد و خیلی راحت می توانید در منزل درست کنید. مغز کروسان را به سلیقه خود می توانید به صورت کره ای میوه ای یا شکلاتی تهیه کنید. برای مشاهده این اموزش درست کردن این صبحانه خوشمزه با مطلب طرز تهیه کروسان همراه باشید.


خیلی از دسوتان درخواست رسپی کباب تابه ای رو داده بودن که می تونن این کباب خوشمزه رو در این مطلب مشاهده کنند. کباب تابه ای را حتما به صورت آبدار درست کنید وگرنه کباب دیگی درست کنید چون کباب دیگر به صورت خشک بیشتر اوقات سرو می شود. دستور این کباب خوشمزه را از اینجا مطالعه کنید.