طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه
سالاد لوبیا سیاه یکی از انواع سالادهای پروتئینی بسیار خوشمزه و مقوی است که برای ورزشکاران یک گزینه بسیار مناسب است. اگر کمبود پروتئین دارید توصیه می شود از این سالاد خوشمزه غافل نشوید.مواد لازم برای ۱ نفر | |
لوبیای سیاه و قرمز | 1/3 پیمانه |
کاهو | 4 برگ پهن |
گوجه فرنگی | 1 عدد بزرگ |
زیتون | 4 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
دستور تهیه سالاد لوبیا سیاه
به ۲ دلیل مهم لوبیای سیاه رو حتما قبل از مصرف در آب برای چند ساعت بخیسونید.۱. وجود فیتیک اسید در پوسته ی لوبیا. که اگر در اثر خیسوندن در آب، از پوسته حذف نشه به املاحی مانند کلسیم ، منیزیم و مس می چسبه و مانع از جذب مواد مغذی می شه. این مساله میتونه منجر به ناراحتی های گوارشی تا اختلالات هورمونی بشه.
۲. به دلیل وجود الیگوساکارید که نوعی قند پیچیده ست که بدن آنزیمی برای شکستنش نداره،بنابراین الیگوساکارید در سیستم گوارشی تخمیر شده و متان تولید و موجب نفخ میشه که با یک خیسوندن ساده میشه تا حد زیادی این مشکل رو رفع کرد.
لوبیای سیاه خواص بیشماری داره که پیشنهاد میکنم درباره ش بخونید تا حتما به لیست غذاییتون اضافه کنید. بعد از پخت لوبیا، گوجه و کاهو رو خرد کنید و با بقیه مواد ترکیب کنید و به عنوان یک میان وعده ی سالم و پرخاصیت میل کنید.
مطالب مرتبط:
طرز تهیه سالاد میوه خوشمزه با خامه
تشکر از Lili usefi